top
logo

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Video/emisioni: Çfarë u tha e çfarë vëndosen shoqatat shqiptare nga Mali i Zi në Michigan PDF Print E-mail
Wednesday, 05 November 2014 13:29

Televizioni i Komunitetit Shqiptar në Michigan ACTV e ndoqi nga afer mbledhjen e organizuar në librarinë e Kishes Katolike të Shqiptarve “Shen Palit” në Rochester Hills në shtetin e Michiganit nga Shoqtat e shqiptarve nga trojet e tyre etnike nën Malin e Zi.

Qellimi i kesaj mbledhje sipas organizatorve ishte të nënshkruhej një rregullore ku percaktohen kushtet e marrveshjeve dhe bashkërëndimit të punëve. Nga nëntë shoqata të regjistruara dhe me aktivitet,kater ishin present të cilat e nenshkruan kete rregullore ose statut.Gjatë takimit pati dhe diskutime që e kujtuan se të tilla nisma kanë qënë organizuar dhe kanë mbetë vetëm në leter dhe inisiativat jane fikur si flaka e kashtës.

Le të shpresojmë se kesaj radhe është seriozisht kjo nisem.

Por le të kthehemi tek takimi: Kush foli,çfarë u tha,çeshtjet të cilat u debatuan,kush ishte më real në trajtimin e problemeve ? Keto dhe të tjera në ketë gjysem ore video/emision të ACTV-Televizioni i Komunitetit Shqiptar në Michigan./AlbDreams.Net/

 

 

 

Add comment

Stafi portalit mbanë të drejtën e mospublikimit të komenteve që thyejnë rregullat e komunikimit. Faleminderit për mirëkuptim.bottom
top

Opinione

Reforma në politikën fiskale dhe vullnet për decentralizim
Sulejmani: Konstandini si fenomen që krekoset prej fëmijërisë
E përbashkëta që ndan shqiptarët
Ron Salaj: Klik lajmet, protesta digjitale dhe forenzika digjitale
Fadil Kraja: R R Ë N J Ë T ...
Simbolika e nëntorit

Turizëm

Video reportazh nga D'Olcinium International Festival
Flamujt përkrah njëri-tjetrit - D'Olcinium International Festival paqton Ballkanin
Mbahet kuvendi i OT të Ulqinit - Ja emrat e anëtarëve të këshillit ekzekutiv por edhe të atyre që nuk kaluan (foto)
OT e Ulqinit gjatë festivalit D olcinium International do të shpallë zyrtarisht te mbyllur sezonin turistik
Me 16 - 18 tetor OT e Ulqinit organizon Dolcinium International Festival

Diaspora

Politika e shumicës ndaj pakicës gjatë kalimit në demokraci
Nëntë shoqata unifikojnë programin për cështjen kombëtare
Gjekë Gjonlekaj, faqja e bardhë e Trieshit në Amerikë
Miqtë e shqiptarëve, në kongres dhe senatin e SHBA janë fitues
Video/emisioni: Çfarë u tha e çfarë vëndosen shoqatat shqiptare nga Mali i Zi në Michigan

Sporti

Ulqini dhe Tetova takohen në Durrës - Ndeshje miqësore e futbollistëve të rinjë (foto)
Edi Rama: Shqipëri - Serbi vitin e ardhshëm në Shkodër
Dhuna 3 UEFA 0 - Ja vendimi i UEFA-së për ndeshjen Serbi - Shqipëri
Nikshiq: Në ndeshjen e basketbollit Sutjeska – Peja kore raciste ”Vrite, vrite shqiptarin”(VIDEO)
Si u festua në Ulqin ndeshja Shqipëri - Serbi (foto)

bottom
please...