top
logo

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Ulqini dhe Tetova takohen në Durrës - Ndeshje miqësore e futbollistëve të rinjë (foto) PDF Print E-mail
Saturday, 01 November 2014 12:49

Edhe përkundër veshtirësive që përcjellin sportin e Ulqinit, konkretisht në këtë rast futbollistët, ditë më parë në Durrës u takuan në një ndeshje miqësore futbollistët e rinjë nga Ulqini dhe Tetova.

E gjitha kjo u realizua nga pasioni dhe dëshira e udhëheqësit e kësaj grupmoshe, dikur edhe vet ish futbollist Halil Dali Truma. Siç mësohet nga vet udhëheqësi i ekipit nga Ulqini, ulqinakët e rinjë fituan ndeshjen me rezultatin 3:2, edhe pse rezultati nuk ishte në rend të parë.

Vetë trajneri Truma shprehet edhe për vështirësitë  e mëdha me të ciëlën ballafaqohen të rinjtë e qytetit tonë, ku për shkak të gjendjes ekonomike nuk  marrin pjesë në as edhe një nivel të garave në Mal të Zi. Trajneri Dali Truma nga ana tjetër shprehet se talente në futboll në Ulqin ka plot duke veçuar anëtarin më të ri të PSV Eindhove, Angjello Rudaj, i cili hapat e parë i ka në klubin e Ulqinit.

Është koha që afaristë të ndryshëm të qytetit tonë por edhe vetë komuna të gjejnë forma që së paku ekipeve të moshave të ju mundësohet të marrin pjesë në gara kur dihet se edhe shpenzimet për mosha nuk janë edhe aq të mëdha.

Do të ishte mëkat që për hir të mosorganizimit të djegim sportistë që ndoshta kanë edhe të ardhme. /Ulqini Online/

 

Add comment

Stafi portalit mbanë të drejtën e mospublikimit të komenteve që thyejnë rregullat e komunikimit. Faleminderit për mirëkuptim.bottom
top

Opinione

Reforma në politikën fiskale dhe vullnet për decentralizim
Sulejmani: Konstandini si fenomen që krekoset prej fëmijërisë
E përbashkëta që ndan shqiptarët
Ron Salaj: Klik lajmet, protesta digjitale dhe forenzika digjitale
Fadil Kraja: R R Ë N J Ë T ...
Simbolika e nëntorit

Turizëm

Video reportazh nga D'Olcinium International Festival
Flamujt përkrah njëri-tjetrit - D'Olcinium International Festival paqton Ballkanin
Mbahet kuvendi i OT të Ulqinit - Ja emrat e anëtarëve të këshillit ekzekutiv por edhe të atyre që nuk kaluan (foto)
OT e Ulqinit gjatë festivalit D olcinium International do të shpallë zyrtarisht te mbyllur sezonin turistik
Me 16 - 18 tetor OT e Ulqinit organizon Dolcinium International Festival

Diaspora

Politika e shumicës ndaj pakicës gjatë kalimit në demokraci
Nëntë shoqata unifikojnë programin për cështjen kombëtare
Gjekë Gjonlekaj, faqja e bardhë e Trieshit në Amerikë
Miqtë e shqiptarëve, në kongres dhe senatin e SHBA janë fitues
Video/emisioni: Çfarë u tha e çfarë vëndosen shoqatat shqiptare nga Mali i Zi në Michigan

Sporti

Ulqini dhe Tetova takohen në Durrës - Ndeshje miqësore e futbollistëve të rinjë (foto)
Edi Rama: Shqipëri - Serbi vitin e ardhshëm në Shkodër
Dhuna 3 UEFA 0 - Ja vendimi i UEFA-së për ndeshjen Serbi - Shqipëri
Nikshiq: Në ndeshjen e basketbollit Sutjeska – Peja kore raciste ”Vrite, vrite shqiptarin”(VIDEO)
Si u festua në Ulqin ndeshja Shqipëri - Serbi (foto)

bottom
please...