top
logo

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Mbahet kuvendi i OT të Ulqinit - Ja emrat e anëtarëve të këshillit ekzekutiv por edhe të atyre që nuk kaluan (foto) PDF Print E-mail
Monday, 13 October 2014 18:44

Nën udheheqjen e Kryetarit  te Komunes se Ulqinit  Z.  Fatmir Gjeka,sot u mbajt  Kuvendi vjetor i Organizatës turistike. Te pranishmit  moren ne shqyrtim  raportin e punes  te Organizates turistike  per vitin 2013 dhe  Informaten per rrjedhen e sezonit per vitin 2014. Te njejtet zgjodhen  Këshillin ekzekutiv   te Organizates turistike qe numeron shtete  anetare  dhe ate  mbikqyres qe do te kete  tre anetare.Gjate  diskutimeve  u tha qe Organizata turistike  ka organizuar dhe mbeshtetur  nje sere aktivitetesh kulturore  dhe se me seriozitet I eshte qasur  prezantimit te ofertes turistike ne Panairet dhe burzat  turistike. Megjitheate, udheheqesit e Organizates  turistike  dhe  diskutuesit  u pajtuan qe ende  ka shume per te  bere  ne drejtim   te  vjeljes se take  banimit  dhe begatimit te  ofertes  kulturore e kjo sic  u tha , mund te arrihet me  nje bashkepunim reciprok  te te gjithe subjekteve, njofton komuna e Ulqinit.

Nga  ajo qe  u degjua,  mund te pritet nje takim i shpejte   anetareve te porsazgjedhur dhe atyre te Kuvendit  ku do te hidhen  propozime dhe ide  te reja qe  do te kene synim te vetem zgjatjen e sezonit turistik  ne qytetin tone.

Emrat e anëtarëve të zgjedhur të ekzekutiv të OT të Ulqinit janë:  Xhaudet Cakuli, Muslim Lola, Dritan Guçi, Simo Dediq, Zenepa Likoviq, Astrit Kurti dhe Munib Abazi. Poashtu, sipas postimit në FB të punëtorit të njohur turistik z. Ismet Karamanaga mësohet se për anëtarë të këtij këshilli nuk kaluan, pasi që as që u votua për ta punëtoret e njohur në këtë fushë si Xhavo Hoxhiq, Xhemal Bushati dhe Ismet Karamanaga.

 

Foto: Ismet Karamanaga, FB

 

Comments 

 
0 #1 profile 2018-11-02 13:56
Need cheap hosting? Try webhosting1st, just $10 for an year.

 

Add comment

Stafi portalit mbanë të drejtën e mospublikimit të komenteve që thyejnë rregullat e komunikimit. Faleminderit për mirëkuptim.bottom
top

Opinione

Reforma në politikën fiskale dhe vullnet për decentralizim
Sulejmani: Konstandini si fenomen që krekoset prej fëmijërisë
E përbashkëta që ndan shqiptarët
Ron Salaj: Klik lajmet, protesta digjitale dhe forenzika digjitale
Fadil Kraja: R R Ë N J Ë T ...
Simbolika e nëntorit

Turizëm

Video reportazh nga D'Olcinium International Festival
Flamujt përkrah njëri-tjetrit - D'Olcinium International Festival paqton Ballkanin
Mbahet kuvendi i OT të Ulqinit - Ja emrat e anëtarëve të këshillit ekzekutiv por edhe të atyre që nuk kaluan (foto)
OT e Ulqinit gjatë festivalit D olcinium International do të shpallë zyrtarisht te mbyllur sezonin turistik
Me 16 - 18 tetor OT e Ulqinit organizon Dolcinium International Festival

Diaspora

Politika e shumicës ndaj pakicës gjatë kalimit në demokraci
Nëntë shoqata unifikojnë programin për cështjen kombëtare
Gjekë Gjonlekaj, faqja e bardhë e Trieshit në Amerikë
Miqtë e shqiptarëve, në kongres dhe senatin e SHBA janë fitues
Video/emisioni: Çfarë u tha e çfarë vëndosen shoqatat shqiptare nga Mali i Zi në Michigan

Sporti

Ulqini dhe Tetova takohen në Durrës - Ndeshje miqësore e futbollistëve të rinjë (foto)
Edi Rama: Shqipëri - Serbi vitin e ardhshëm në Shkodër
Dhuna 3 UEFA 0 - Ja vendimi i UEFA-së për ndeshjen Serbi - Shqipëri
Nikshiq: Në ndeshjen e basketbollit Sutjeska – Peja kore raciste ”Vrite, vrite shqiptarin”(VIDEO)
Si u festua në Ulqin ndeshja Shqipëri - Serbi (foto)

bottom
please...