top
logo

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Me 16 - 18 tetor OT e Ulqinit organizon Dolcinium International Festival PDF Print E-mail
Friday, 19 September 2014 14:04

Organizata Turistike e Ulqinit njofton të gjithë qytetarët që për herë të parë fiton në konkursin që është shpallur nga Ministria e turizmit lidhur me manifestimet që do të mbahen prej muajit të tetorit deri në dhjetor. Projekti  i cili është punuar nga Shërbimi i Organizatës Turistike ka të bëjë me manifestimin tre ditor e atë prej 16 deri me 18 tetor.

Ky manifestim do te quhet “Dolcinium International Festival” dhe përfshin Ditën e Shegës që do të organizohet në bashkëpunim me BKA, si dhe dy ditë me aktivitete sportive, aktivitete për fëmijë, koktej, koncert me shoqata kulturore dhe folklorike si dhe koncert të madh muzikor në bashkëpunim me Porta di Danza ku edhe zyrtarisht do ta shpallim të mbyllur sezonin turistik veror për këtë vit, njofton OT e Ulqinit.

Duhet theksuar që edhe krahas punës së palodhshme gjatë sezonit veror kemi arritur të bëjmë një projekt fantastik me të cilin edhe Ministria e turizmit ishte shumë e kënaqur ku edhe na shpalli fitues.

Organizata Turistike edhe pse me një buxhet tejet të vogël do të vazhdojë me aktivitete të tilla edhe gjatë muajve në vijim gjithnjë me një qëllim të një promovimi më të mirë të ofertës turistike.

 

Add comment

Stafi portalit mbanë të drejtën e mospublikimit të komenteve që thyejnë rregullat e komunikimit. Faleminderit për mirëkuptim.bottom
top

Opinione

Reforma në politikën fiskale dhe vullnet për decentralizim
Sulejmani: Konstandini si fenomen që krekoset prej fëmijërisë
E përbashkëta që ndan shqiptarët
Ron Salaj: Klik lajmet, protesta digjitale dhe forenzika digjitale
Fadil Kraja: R R Ë N J Ë T ...
Simbolika e nëntorit

Turizëm

Video reportazh nga D'Olcinium International Festival
Flamujt përkrah njëri-tjetrit - D'Olcinium International Festival paqton Ballkanin
Mbahet kuvendi i OT të Ulqinit - Ja emrat e anëtarëve të këshillit ekzekutiv por edhe të atyre që nuk kaluan (foto)
OT e Ulqinit gjatë festivalit D olcinium International do të shpallë zyrtarisht te mbyllur sezonin turistik
Me 16 - 18 tetor OT e Ulqinit organizon Dolcinium International Festival

Diaspora

Politika e shumicës ndaj pakicës gjatë kalimit në demokraci
Nëntë shoqata unifikojnë programin për cështjen kombëtare
Gjekë Gjonlekaj, faqja e bardhë e Trieshit në Amerikë
Miqtë e shqiptarëve, në kongres dhe senatin e SHBA janë fitues
Video/emisioni: Çfarë u tha e çfarë vëndosen shoqatat shqiptare nga Mali i Zi në Michigan

Sporti

Ulqini dhe Tetova takohen në Durrës - Ndeshje miqësore e futbollistëve të rinjë (foto)
Edi Rama: Shqipëri - Serbi vitin e ardhshëm në Shkodër
Dhuna 3 UEFA 0 - Ja vendimi i UEFA-së për ndeshjen Serbi - Shqipëri
Nikshiq: Në ndeshjen e basketbollit Sutjeska – Peja kore raciste ”Vrite, vrite shqiptarin”(VIDEO)
Si u festua në Ulqin ndeshja Shqipëri - Serbi (foto)

bottom
please...